Harmadik éve újra ingyen retúr repülőjegy minden új Malév-Citibank Hitelkártyához

28 fantasztikus város közül választhatnak az ügyfelek úti célt

2011. június 2.

Most újra ingyen retúr repülőjegyet kap ajándékba minden olyan Citibank ügyfél, aki a 2011. június 1. és szeptember 30. közötti időszakban új Malév–Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igényel, és azt aktiválja, valamint ha 2011. november 20-ig új hitelkártyájával legalább 20 ezer forint értékben költ, akár több részletben is.* A Malév és a Citibank idei promóciója az előző két év hasonló akcióinak sikerére épül, és keretében a Malév 28 városba repülő menetrend szerinti járata közül az ügyfél választhatja ki az úti célt. Az ajándék retúr repülőjegy tartalmazza a hozzá kapcsolódó adókat, illetékeket és egyéb díjakat is, így a repülőútra már nem kell költeniük az új kártyabirtokosoknak. A Malév–Citibank Arany Hitelkártyához ráadásul díjmentes utazási biztosítás is kapcsolódik. Az ajándék repülőjegyekkel 2011. szeptember 15. és december 14., valamint 2012. január 6. és március 30. között lehet utazni.

„Az elmúlt két nyáron folytatott sikeres kampányra építve idén újra meghirdetjük ezt az akciót, amelyben ezzel az egyedi ajándékkal ösztönözzük ügyfeleinket, hogy Malév–Citibank Hitelkártyát igényeljenek bankunknál. Ügyfeleink tudják, hogy a közös márkajelzésű hitelkártyáinkkal valóban jelentős hozzáadott értéket kapnak a kényelmes, rugalmas és biztonságos fizetőeszköz mellé, és most újra egy ingyen retúr repülőjegyet is adunk minden új ügyfelünknek abban bízva, hogy sokaknak meghozzuk a kedvét a hitelkártya-igényléshez és -használathoz, valamint az utazáshoz” – mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „A Malév–Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít az ügyfeleinknek, hiszen használatával a bónuszpontok nemcsak az utazásokkal, de a mindennapi vásárlások során is gyűjthetők. A Malév Törzsutas pontokat a Malév oneworld szövetségi tagságának köszönhetően a Malév hálózatán túl a szövetség több mint 700 célállomásra közlekedő járatain is felhasználhatják és tovább gyűjthetik. Ez a hitelkártya kétségtelenül a világutazók legjobb választása.”

A promócióban részt vevő 28 célállomás – Amszterdam, Athén, Barcelona, Belgrád, Berlin, Dublin, Frankfurt, Göteborg, Hamburg, Helsinki, Isztambul, Koppenhága, Lárnaka, London, Madrid, Marosvásárhely, Milánó, Odessza, Párizs, Podgorica, Prága, Róma, Split, Stockholm, Stuttgart, Szaloníki, Várna és Zürich – közül minden ügyfél biztosan megtalálja a számára vonzó úti célt.

A Malév–Citibank Hitelkártya igénylése a www.citibank.hu/malev weboldalon egyszerű és gyors regisztrációval kezdeményezhető, ezt követően a Citibank munkatársai felkeresik az ügyfeleket, hogy az igényléshez kapcsolódó adminisztráció intézése is kényelmes legyen számukra. A kártyaigénylés történhet a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton is, amelyet a 06-40-24-84-24-es helyi tarifával hívható kékszámon érhetnek el az ügyfelek.

A Malév–Citibank hitelkártya-birtokos ügyfelek a hitelkártyával történő vásárlásokkal is gyűjthetik a Duna Club Törzsutas bónuszpontokat, amely pontok repülőjegyekre válthatók a Malév, illetve a oneworld légitársaságok hálózatán is, a szerződési feltételek szerint.

A Malév–Citibank Hitelkártya további előnyeiről és a promóció részletes feltételeiről a www.citibank.hu és a www.malev.hu weboldalakon található további információ.