Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Уважаеми картодържател,
Периодично преглеждаме нашата Политика за поверителност за търговските карти Citi, за да гарантираме, че тя отразява точно и обяснява ясно текущите ни дейности по обработка на данни. Въз основа на това наскоро актуализирахме нашата Декларация за поверителност.
Тези промени имат за цел да направят Декларацията ни за поверителност по-ясна и по-лесна за разбиране или да Ви предоставят допълнителна информация. Ето и акцентите:
Направихме промени, за да отразим факта, че Обединеното кралство вече не е член на ЕИП.
Добавихме израз, че CITI може от време на време да обработва биометрични данни, които може да получава за Вас, до степента, позволена от закона — например с цел предотвратяване на измами. Въпреки това в момента не го правим, ще Ви предоставим допълнителна информация, както се изисква от закона, ако в бъдеще започнем да обработваме Вашите биометрични данни.
Добавихме и израз, че Вашето отговарящо на изискванията мобилно устройство може да Ви даде възможност да взаимодействате с нашите системи и приложения посредством биометричната технология на устройството Ви. Въпреки това при тези обстоятелства Citi никога няма да получава или да обработва по друг начин Вашите биометрични данни.
Бъдете уверен(а), че не сме направили никакви промени, които променят начина, по който обработваме Вашите лични данни.
Тази актуализация не оказва влияние на настоящата Ви карта или на възможността да я използвате и не се изисква действие от Ваша страна.
Ако имате някакви въпроси относно съдържанието на това съобщение или във връзка с направените промени, може да се свържете с нашия служител по защита на данните на dataprotectionofficer@citi.com.
С уважение,
Екипът на търговските карти Citi
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]