Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Vážený držiteli karty,
pravidelně revidujeme naše zásady ochrany osobních údajů Citi Commercial Cards, aby přesně vyjadřovaly a jasně popisovaly naše aktuální aktivity zpracování dat. Z tohoto důvodu jsme nedávno zaktualizovali naše prohlášení o ochraně osobních údajů.
Účelem těchto změn je, aby naše prohlášení o ochraně osobních údajů bylo jasnější, srozumitelnější a aby vám poskytlo další informace. Hlavní body:
Provedli jsme změny, které odrážejí skutečnost, že Spojené království již není členem EHP.
Přidali jsme prohlášení o tom, že společnost Citi může čas od času zpracovávat biometrické údaje, které o vás můžeme získat, a to v rozsahu povoleném zákonem, například za účelem prevence podvodů. Aktuálně to však neděláme. Pokud v budoucnu začneme zpracovávat vaše biometrické údaje, budeme vás o tom informovat v souladu se zákonem.
Přidali jsme také prohlášení o tom, že vaše způsobilé mobilní zařízení umožňuje interakci s našimi systémy a aplikacemi pomocí jeho biometrických technologií. V takový případech ovšem společnost Citi vaše biometrické údaje v žádném případě nepřijímá ani jinak nezpracovává.
Ujišťujeme vás, že jsme neprovedli žádné změny, které by změnily způsob, jakým zpracováváme vaše osobní údaje.
Tato aktualizace nemá vliv na vaši stávající kartu ani na možnosti jejího používání. Nemusíte provádět žádné kroky.
Máte-li jakékoli dotazy k obsahu této zprávy nebo k prováděným změnám, můžete kontaktovat svého pracovníka pro ochranu dat na adrese dataprotectionofficer@citi.com.
S pozdravem
Tým Citi Commercial Cards
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]