Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Kære kortindehaver
Vi gennemgår regelmæssigt vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger for Citi Commercial Cards for at sikre, at de afspejler og tydeligt forklarer vores aktuelle databehandlingsaktiviteter. På dette grundlag har vi for nylig opdateret vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.
Disse ændringer har til formål at gøre vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger klarere og nemmere at forstå eller at give dig yderligere oplysninger. Vigtige ændringer:
Vi har foretaget nogle ændringer for at afspejle, at Storbritannien ikke længere er medlem af EØS.
Vi har tilføjet en angivelse om, at Citi fra tid til anden kan behandle biometriske data, som vi kan indhente om dig, i det omfang loven tillader det, f.eks. for at forhindre bedrageri. Det gør vi dog ikke i øjeblikket, og vi vil give dig yderligere oplysninger som krævet ved lov, hvis vi i fremtiden begynder at behandle dine biometriske data.
Vi har også tilføjet en angivelse om, at din kvalificerede mobilenhed muligvis giver dig mulighed for at interagere med vores systemer og programmer ved hjælp af biometrisk teknologi på din enhed. Skulle dette være tilfældet, vil Citi aldrig modtage eller på anden vis behandle dine biometriske data.
Vi vil gerne forsikre dig om, at vi ikke har foretaget nogen ændringer, der ændrer den måde, vi behandler dine personoplysninger på.
Denne opdatering påvirker ikke dit eksisterende kort eller dine muligheder for at bruge det, og du behøver ikke foretage dig noget yderligere.
Hvis du har spørgsmål til indholdet i denne meddelelse eller de ændringer, der foretages, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dataprotectionofficer@citi.com.
Med venlig hilsen
Citi Commercial Cards-teamet
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]