Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Geachte kaarthouder,
Wij evalueren onze privacyverklaring voor Citi Commercial Cards regelmatig om te waarborgen dat deze onze huidige activiteiten op het gebied van gegevensverwerking nauwkeurig weergeeft en duidelijk uitlegt. Op grond hiervan hebben wij onlangs onze privacyverklaring bijgewerkt.
Deze wijzigingen zijn bedoeld om onze privacyverklaring duidelijker en begrijpelijker te maken of om u aanvullende informatie te verschaffen. Dit zijn de belangrijkste punten:-
We hebben wijzigingen aangebracht om uitdrukking te geven aan het feit dat het Verenigd Koninkrijk geen deel meer uitmaakt van de EER.
We hebben informatie toegevoegd dat Citi van tijd tot tijd biometrische gegevens van u kan verwerken, voor zover wettelijk toegestaan, bijvoorbeeld om fraude te voorkomen. Op dit moment doen we dit echter niet en we zullen u voorzien van aanvullende informatie, zoals wettelijk vereist, als we in de toekomst beginnen met het verwerken van uw biometrische gegevens.
We hebben ook informatie toegevoegd om u erop te wijzen dat u mogelijk via uw in mobiele apparaat met onze systemen en applicaties kunt communiceren met behulp van de biometrische technologie op uw apparaat. In dergelijke gevallen zal Citi uw biometrische gegevens nooit ontvangen of anderszins verwerken.
U kunt er gerust op zijn dat wij geen wijzigingen hebben aangebracht die betekenen dat wij uw persoonsgegevens op een andere manier verwerken.
Deze update heeft geen invloed op uw bestaande kaart of uw mogelijkheid om deze te gebruiken en u hoeft verder niets te doen.
Als u vragen heeft over de inhoud van dit bericht of de wijzigingen die worden aangebracht, neem dan contact op met onze functionaris voor de gegevensbescherming door te e-mailen naar dataprotectionofficer@citi.com.
Met vriendelijke groet,
Citi Commercial Cards Team
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]