Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Αγαπητέ Πελάτη,
Κατά καιρούς, αναθεωρούμε την Πολιτική Απορρήτου των Citi Commercial Cards, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι αντανακλά με ακρίβεια και επεξηγεί με σαφήνεια τις τρέχουσες δραστηριότητές μας όσον αφορά την επεξεργασία δεδομένων. Σε αυτήν τη βάση, πρόσφατα ενημερώσαμε τη Δήλωση Απορρήτου της εταιρείας μας.
Οι εν λόγω αλλαγές έχουν σκοπό να καταστήσουν τη Δήλωση Απορρήτου μας σαφέστερη και περισσότερο κατανοητή ή να σας προσφέρουν πρόσθετες πληροφορίες. Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία:
Πραγματοποιήσαμε αλλαγές ώστε να αντικατοπτρίζεται το γεγονός ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν συνιστά πλέον μέλος του ΕΟΧ.
Προσθέσαμε τη γνωστοποίηση ότι η Citi δύναται, κατά καιρούς, να επεξεργάζεται βιομετρικά δεδομένα που ενδέχεται να διαθέτουμε σχετικά με εσάς, στον βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, με σκοπό, για παράδειγμα, την πρόληψη της απάτης. Ωστόσο, επί του παρόντος δεν πραγματοποιούμε τέτοιου είδους επεξεργασία και στην περίπτωση που, μελλοντικά, αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα βιομετρικά δεδομένα σας, θα σας παράσχουμε επιπρόσθετες γνωστοποιήσεις όπως απαιτείται από τη νομοθεσία.
Έχουμε επίσης προσθέσει μια γνωστοποίηση, με την οποία επισημαίνουμε ότι η επιλέξιμη φορητή συσκευή σας ενδέχεται να σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τα συστήματα και τις εφαρμογές μας, χρησιμοποιώντας βιομετρική τεχνολογία στη συσκευή σας. Εντούτοις, σε αυτήν την περίπτωση, η Citi ποτέ δεν λαμβάνει ούτε επεξεργάζεται με άλλον τρόπο τα βιομετρικά δεδομένα σας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε προβεί σε καμία αλλαγή που να τροποποιεί τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας.
Η παρούσα ενημέρωση δεν επηρεάζει την υφιστάμενη κάρτα σας ή τη δυνατότητά σας να τη χρησιμοποιείτε και δεν απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς.
Εάν έχετε απορίες σχετικά με το περιεχόμενο του παρόντος μηνύματος ή για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionofficer@citi.com.
Με εκτίμηση,
Citi Commercial Cards Team
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]