Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Kjære kortinnehaver
Vi gjennomgår regelmessig personvernerklæringen for Citi Commercial Cards for å sikre at den reflekterer og tydelig forklarer våre nåværende databehandlingsaktiviteter. På dette grunnlaget har vi nylig oppdatert personvernerklæringen.
Disse endringene er ment å gjøre personvernerklæringen vår tydeligere og enklere å forstå eller for å gi deg ytterligere informasjon. Her er høydepunktene:
Vi har gjort endringer for å avspeile det faktum at Storbritannia ikke lenger er medlem av EØS.
Vi har lagt til en redegjørelse om at Citi fra tid til annen kan behandle biometriske data som vi kan innhente om deg, i den grad loven tillater det, for eksempel for å forhindre bedrageri. Vi gjør imidlertid ikke dette ennå, og vi vil gi deg ytterligere redegjørelser som påkrevd av lov, hvis vi i fremtiden begynner å behandle dine biometriske data.
Vi har også lagt til en redegjørelse som indikerer at din kvalifiserte mobile enhet kan gjøre det mulig for deg å samhandle med systemene og programmene våre ved hjelp av biometrisk teknologi på enheten din. I slike tilfeller vil imidlertid ikke Citi motta eller på annen måte behandle dine biometriske data.
Vi kan forsikre deg om at vi ikke har gjort noen endringer som endrer måten vi behandler personopplysningene dine på.
Denne oppdateringen påvirker ikke ditt eksisterende kort eller din mulighet til å bruke det, og du må ikke gjøre noe.
Hvis du har spørsmål om innholdet i denne kommunikasjonen eller endringer som foretas, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige på dataprotectionofficer@citi.com.
Med vennlig hilsen
Citi Commercial Cards-teamet
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]