Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Stimate titular de card,
Revizuim periodic Politica noastră de confidențialitate pentru Citi Commercial Cards, pentru a ne asigura că reflectă exact și explică clar activitățile noastre actuale de prelucrare a datelor. pe această bază, am actualizat recent Declarația noastră de confidențialitate.
Aceste modificări sunt menite să facă Declarația noastră de confidențialitate mai clară și mai ușor de înțeles sau să vă furnizeze informații suplimentare. Iată punctele principale:
Am făcut modificări pentru a reflecta faptul că Regatul unit nu mai este membru al SEE.
Am adăugat o declarație privind faptul că Citi poate prelucra din când în când date biometrice pe care este posibil să le obținem despre dvs., în măsura permisă de lege, pentru a preîntâmpina frauda, spre exemplu. Totuși, nu facem acest lucru în prezent și vă vom oferi declarații suplimentare, în conformitate cu legea, dacă, în viitor, vom începe să prelucrăm datele dvs. biometrice.
Am adăugat, de asemenea, o declarație care indică faptul că dispozitivul dvs. mobil eligibil vă poate permite să interacționați cu sistemele și aplicațiile noastre folosind tehnologia biometrică pe dispozitivul dvs. Totuși, în astfel de circumstanțe, Citi nu primește niciodată și nu prelucrează în alt fel datele dvs. biometrice.
Vă reasigurăm că nu am făcut nicio modificare care afectează modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.
Această actualizare nu afectează cardul dvs. existent sau posibilitatea dvs. de a-l utiliza și nu este nevoie de nicio acțiune din partea dvs.
În cazul în care aveți întrebări despre conținutul acestei comunicări sau despre modificările făcute, îl puteți contacta pe Ofițerul nostru pentru protecția datelor la adresa de e-mail dataprotectionofficer@citi.com.
Cu cele mai bune urări,
Echipa Citi Commercial Cards
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]