Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Vážený držiteľ karty,
pravidelne prehodnocujeme naše Zásady ochrany osobných údajov pre karty Citi Commercial Cards, aby presne odzrkadľovali a jasne vysvetľovali naše aktuálne činnosti týkajúce sa spracovávania údajov. V zmysle toho sme nedávno aktualizovali naše Vyhlásenie o ochrane osobných údajov.
Tieto zmeny si kladú za cieľ zabezpečiť, aby bolo naše Vyhlásenie o ochrane osobných údajov prehľadnejšie a jednoduchšie na pochopenie, prípadne aby sme Vám poskytli doplňujúce informácie. Prehľad hlavných zmien:
Urobili sme zmeny, ktoré odrážajú skutočnosť, že Spojené kráľovstvo už nie je členom EHP.
Doplnili sme informáciu, že spoločnosť Citi môže z času na čas spracovávať biometrické údaje, ktoré o Vás môžeme získať, v rozsahu povolenom zákonom, napríklad na zabránenie podvodu. V súčasnosti to však nerobíme a v súlade so zákonom Vám poskytneme doplňujúce informácie, ak v budúcnosti začneme spracovávať Vaše biometrické údaje.
Takisto sme doplnili informáciu o tom, že podporované mobilné zariadenia môžu byť použité na interakciu s našimi systémami a aplikáciami používajúcimi technológie biometrickej identifikácie. V takom prípade však spoločnosť Citi nikdy Vaše biometrické údaje nezískava ani žiadnym iným spôsobom nespracováva.
Uisťujeme Vás, že sme neurobili žiadne zmeny, ktoré by upravovali spôsob, akým spracovávame vaše osobné údaje.
Tieto zmeny nemajú žiadny vplyv na Vašu súčasnú kartu ani na Vaše možnosti používať ju. Z Vašej strany nie sú potrebné žiadne kroky.
Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa obsahu tejto komunikácie alebo uvedených zmien, môžete sa obrátiť na príslušnú zodpovednú osobu na adrese dataprotectionofficer@citi.com.
S pozdravom
Tím pre karty Citi Commercial Cards
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]