Treasury and Trade Solutions | Commercial Cards
Czech Republic Bulgarian
Czech Republic Czech
Denmark Danish
Netherlands Dutch
United Kingdom English
Finland Finnish
France French
Germany German
Greece Greek
Hungary Hungarian
Italy Italian
Norway Norwegian
Poland Polish
Portugual Portuguese
Romania Romanian
Slovakia Slovak
Spain Spanish
Spain Swedish
Bästa kortinnehavare,
Vi granskar regelbundet vår sekretesspolicy för Citi Commercial Cards för att säkerställa att den korrekt återspeglar och tydligt förklarar hur vi för närvarande hanterar vår databehandling. På grundval av detta har vi nyligen uppdaterat vår sekretesspolicy.
Dessa ändringar är avsedda att göra vår sekretesspolicy tydligare och lättare att förstå eller att ge ytterligare information. Det här vill vi poängtera:
Vi har gjort ändringar för att återspegla det faktum att Storbritannien inte längre är medlem i EES.
Vi har lagt till information om att Citi från tid till annan kan komma att behandla biometriska uppgifter om dig, i den utsträckning som detta tillåts enligt lag, till exempel för att förhindra bedrägerier. Men vi gör för närvarande inte detta och vi kommer att ge dig ytterligare information om lagen så kräver och om vi i framtiden börjar behandla dina biometriska uppgifter.
Vi har också lagt till information som indikerar att din behöriga mobila enhet kan tillåta dig att interagera med våra system och applikationer med hjälp av biometrisk teknik på din enhet. Under sådana omständigheter, tar dock Citi aldrig emot eller behandlar dina biometriska uppgifter på annat sätt.
Vi försäkrar att vi inte har gjort några ändringar som ändrar sättet att behandla dina personuppgifter.
Den här uppdateringen påverkar inte ditt befintliga kort eller möjligheterna att använda det och det krävs ingen åtgärd från din sida.
Om du har frågor om innehållet i denna kommunikation eller de ändringar som görs kan du kontakta vårt dataskyddsombud på dataprotectionofficer@citi.com.
Vänliga hälsningar
Citi Commercial Cards-teamet
Commercial Cards
© 2021 Citigroup Inc. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
This is an automatically generated email, please do not reply. If you have any questions, please contact your Citi® Commercial Card Representative. If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]