Citi® Treasury and Trade Solutions | Fiți vigilent la riscurile de securitate digitală
Chineză simplificată | Chineză tradițională | Cehă | Engleză | Franceză | Maghiară | Bahasa indoneziană | Italiană | Japoneză | Coreeană | Portugheză | Română | Rusă | Slovacă | Spaniolă | Thailandeză | Vietnameză
Riscurile de securitate digitală continuă să evolueze și reprezintă o amenințare serioasă pentru afacerile de pe întregul mapamond. Este important să rămâneți vigilent și să vă asigurați că întreg personalul cunoaște și respectă politicile și procedurile de securitate ale organizației dumneavoastră. Este deosebit de important să reamintiți personalului aflat în vacanță planurile de escaladare aprobate, în absența directorilor executivi.
Riscurile de securitate digitală pot crește atunci când atacatorii sesisează că un număr mare de angajați își iau concediul anual, iar apărare poate fi mai slabă decât de obicei, din cauza reducerii numărului de angajați, continuarea lucrului online și alte situații. Din acest motiv, pe măsură ce ne apropiem de perioada concediilor anuale în multe părți ale lumii, reamintim organizației să rămână vigilentă.
Monitorizați îndeaproape activitatea contului companiei și mențineți-vă sistemele actualizate cu cele mai recente patch-uri și software antivirus. Cu locurile de muncă din ce în ce mai mobile, apar și riscuri suplimentare legate de conectarea la rețelele publice ale dispozitivelor mobile, cum ar fi laptopurile și telefoanele. Trebuie să reamintiți personalului să respecte politicile și procedurile de securitate ale organizației pentru combaterea fraudei, inclusiv să fie conștienți de contactele cheie la care să se adreseze în cazul în care observă orice activitate suspectă. În special, angajații trebuie să fie prudenți atunci când primesc e-mailuri din surse externe și necunoscute, solicitări de modificare sau adăugare de numere de cont noi, cereri pentru plăți de facturi mai devreme sau alte cereri neobișnuite.
Lock Icon
Escrocherii publicitare pe motoarele de căutare
Escrocii publică reclame false pe motoare de căutare de renume, care duc la imitații frauduloase ale paginilor web de online banking (sau altele). Când se face clic pe link-urile publicitare, fraudatorii folosesc datele introduse de victime în site-ul fals pentru a-l accesa pe cel real. Reduceți acest risc evitând anunțurile din motoarele de căutare ca link-uri pentru accesul la site-uri importante, cum ar fi online banking.
Email Shield Icon
Vishing
O formă de fraudă care utilizează inginerie socială pentru a uzurpa identitatea unor oficiali de încredere prin telefon sau prin mesaj text. Un exemplu de vishing este atunci când infractorii care uzurpă identitatea personalului băncii și solicită prin telefon detaliile de conectare și codurile de acces bancare online ale victimei pentru a aborda un „incident de securitate sau fraudă” fictiv. Detaliile furnizate de victimă sunt folosite pentru executare de plăți frauduloase.
Conversation Icon
Compromiterea e-mailurilor de afaceri
Un sistem utilizat de mult timp care exploatează conturile de e-mail ale personalului de conducere pentru a executa plăți frauduloase, care continuă să crească și să evolueze. În multe cazuri recente, e-mailul este folosit de fraudatori pentru a uzurpa identitatea unui furnizor legitim.
Descoperiți puterea soluțiilor Citi
Set de instrumente de securitate cibernetică Citi
Set de instrumente de securitate cibernetică Citi
Acum disponibil în Centrul pentru Schimb de Cunoștințe al Citi, setul de instrumente oferă o gamă largă de resurse pentru a vă ajuta în eforturile de a vă proteja organizația împotriva infractorilor cibernetici. Explorați setul de instrumente pentru a fi la curent cu unele dintre cele mai recente tendințe și amenințări, citiți instrucțiuni practice despre semnalele de alertă pe care trebuie să le aveți în vedere și aflați ce puteți face în caz de fraudă, cum ar fi:
Ce trebuie să faceți în caz de fraudă
Solicitare pentru schimbarea beneficiarului: Riscuri și cele mai bune practici
Reziliență cibernetică: Tendințe și îmbunătățirea stării de alertă
Securizarea rețelei de acasă
Feriți-vă de Ransomware
Urmăriți acest videoclip scurt pentru câteva sfaturi legate de protejarea organizației dvs.:
5 Cybersecurity Tips to help protect your business
Aceste materiale și informații sunt furnizate numai în scop informativ. Citi vă reamintește că clienții Citi răspund de securitatea cibernetică a organizației proprii și toate aspectele legate de acest lucru, inclusiv, dar fără a se limita la politicile și practicile de securitate cibernetică și protejarea computerelor și altor dispozitive, precum și a tuturor datelor de conectare. [g4]Aceste materiale și informații nu trebuie văzute ca o intenție sau un angajament al Citi de a înlocui responsabilitățile legate de securitate ciobernetică a organizației dvs.
Trezorerie și soluții comerciale
© 2022 Citigroup Inc. Toate drepturile rezervate. Citi and Arc Design este o marcă de servicii înregistrată a Citigroup Inc.
Acesta este un e-mail generat automat, vă rugăm să nu răspundeți. Dacă nu doriți să primiți acest e-mail, faceți clic [Response: Subscribe to List].
[Response: Read Receipt]