Citi® Treasury and Trade Solutions | Be Vigilant of Digital Security Risks this Holiday Season
Globe Icon čeština | 简体中文 | 繁體中文 | English | Español | Français | Magyar
Bahasa Indonesia | Italiano | 日本語 | 한국어 | Português | Română
Русский | Slovak | ไทย | Tiếng Việt
Globe Icon
Pe măsură ce ne apropiem de sezonul sărbătorilor, vă rugăm să fiți conștient de faptul că atacurile cibernetice pot crește pe măsură ce organizația dvs. se pregătește de sărbători și este posibil să aveți personal mai redus în număr. Este important să rămâneți vigilent și să vă asigurați că personalul cunoaște și respectă politicile și procedurile de securitate ale organizației dumneavoastră.
De-a lungul sezonului sărbătorilor, numărul atacurilor cibernetice poate crește, exploatând lipsa temporară de personal care rezultă de obicei din concediul de odihnă al angajaților. Citi recomandă să monitorizați îndeaproape activitatea contului companiei și să vă mențineți sistemele actualizate cu cele mai recente patch-uri și software antivirus. Cu locurile de muncă din ce în ce mai mobile, apar și riscuri suplimentare legate de conectarea la rețelele publice ale dispozitivelor mobile, cum ar fi laptopurile și telefoanele. Trebuie să reamintiți personalului să respecte politicile și procedurile de securitate pentru combaterea fraudei, inclusiv să fie conștienți de contactele cheie la care să se adreseze în cazul în care observă orice activitate suspectă. În special, angajații trebuie să fie prudenți atunci când primesc e-mailuri din surse externe și necunoscute, solicitări de modificare sau adăugare de numere de cont noi, cereri pentru plăți de facturi mai devreme sau alte cereri neobișnuite.
În mod special, am observat următoarele tendințe:
Lock Icon
E-mailuri tematice de phishing
Centrate în jurul evenimentelor actuale sau de sărbători, e-mailuri care atrag potențialele victime să facă clic pe link-uri rău intenționate sau deschid atașamente rău intenționate care pot servi drept platformă de livrare a malware-ului, cum ar fi un atac Ransomware.
Email Shield Icon
Vishing
O formă de fraudă care utilizează inginerie socială pentru a uzurpa identitatea unor oficiali de încredere prin telefon sau prin mesaj text. Un exemplu de vishing este atunci când infractorii care uzurpă identitatea personalului băncii și solicită prin telefon detaliile de conectare și codurile de acces bancare online ale victimei pentru a aborda un „incident de securitate sau fraudă” fictiv. Detaliile furnizate de victimă sunt folosite pentru executare de plăți frauduloase.
Conversation Icon
Compromiterea e-mailurilor de afaceri
Un sistem utilizat de mult timp care exploatează conturile de e-mail ale personalului de conducere pentru a executa plăți frauduloase, care continuă să crească și să evolueze. În multe cazuri recente, e-mailul este folosit de fraudatori pentru a uzurpa identitatea unui furnizor legitim.
Descoperiți puterea soluțiilor Citi
Set de instrumente de securitate cibernetică Citi
Acum disponibil în Centrul pentru Schimb de Cunoștințe al Citi, setul de instrumente oferă o gamă largă de resurse pentru a vă ajuta în eforturile de a vă proteja organizația împotriva infractorilor cibernetici. Explorați setul de instrumente pentru a fi la curent cu unele dintre cele mai recente tendințe și amenințări, citiți instrucțiuni practice despre semnalele de alertă pe care trebuie să le aveți în vedere și aflați ce puteți face în caz de fraudă, cum ar fi:
Ce trebuie să faceți în caz de fraudă
Solicitare pentru schimbarea beneficiarului: Riscuri și cele mai bune practici
Reziliență cibernetică: Tendințe și îmbunătățirea stării de alertă
Securizarea rețelei de acasă
Protejarea afacerii dvs. de escrocherii telefonice
Experiență îmbunătățită de conectare cu Token-ul Mobil CitiDirect și biometrică
Token-ul Mobil CitiDirect permite utilizatorilor din cadrul organizației dumneavoastră să își autentifice în mod simplu și rapid identitatea pentru a accesa în siguranță platforma CitiDirect pe computer sau prin aplicația mobilă.
Combinat cu autentificarea, biometrică CitiDirect, acesta oferă o modalitate confortabilă de conectare la CitiDirect.
Pentru a afla mai multe despre Token-ul mobil CitiDirect și conectarea biometrică*, accesați resursele de mai jos:
Document Overview Icon
Prezentare generală
Document Play Icon
Videoclipuri:
Document List Icon
Întrebări frecvente
CitiDirect Mobile Token: Activation
Token-ul Mobil CitiDirect: Activarea (citibank.com)
CitiDirect Mobile Token: Login
Token-ului Mobil CitiDirect: Conectare (citibank.com)
În cazul în care aveți vreo întrebare sau aveți nevoie de informații suplimentare, consultați un Reprezentant Citi.
Treasury and Trade Solutions
© 2022 Citigroup Inc. All rights reserved. Citi, Citi and Arc Design and other marks used herein are service marks of Citigroup Inc. or its affiliates, used and registered throughout the world.
Contact your Citi® Representative for more information. This is an automatically generated email, please do not reply.
United States: If you do not wish to receive this email please click [Response: Subscribe to List]. Citibank, N.A. 388 Greenwich Street, Attn: ACASH - TTS Marketing, New York, NY 10013