Ukraine Main page | Ukrainian | English

Citi в Україні виплатив спеціальну компенсацію співробітникам

Київ, 15 квітня – Citi в Україні виплатив спеціальну компенсацію співробітникам, які можуть відчувати економічну скруту у зв’язку з ситуацією з коронавірусом.

Виплата була проведена в рамках глобальної ініціативи Citi, спрямованої на 75 тисяч співробітників в усьому світі, що відповідають критеріям щодо річного доходу. Розмір компенсації у кожній країні був розрахований на основі прожиткового мінімуму, рівня заробітних плат в цілому, а також деяких інших показників.

Александр МакУортер, голова Citi в Україні, сказав: «Спеціальну одноразову виплату отримали ті 26% співробітників Citi в країні, яким вона потрібна більше всього. Це яскравий приклад підтримки, яку банк надає своїм співробітникам по всьому світу, допомагаючи продовжувати забезпечувати безперервність бізнес-операцій та надавати якісні послуги клієнтам в Україні у цей безпрецедентний час».

Інформація для редактора:

Citi в Україні (АТ «Сітібанк») працює в країні вже більше 20 років, обслуговуючи українські підрозділи найбільших міжнародних компаній, найбільші українські компанії, а також деякі компанії державного сектору.

Citi пропонує своїм клієнтам послуги з управління грошовими коштами та ліквідністю, документарні та казначейські послуги, фінансування торгових операцій, корпоративне кредитування, торгівля іноземною валютою, послуги, пов’язані з обслуговуванням операцій з цінними паперами.

У 2019 році Citi Україна отримав вищий кредитний рейтинг на рівні uaAAA по національній шкалі від кредитного агентства «Експерт рейтинг», а також був визнаний «Кращим банком у сфері трансакційних сервісів» та «Лідером ринку» по версії Euromoney Cash Management Survey 2019.