Ukraine Main page | Ukrainian | English

Citi Україна підтримав ЮНІСЕФ у наданні критично важливої медичної допомоги дітям в Україні


   З грудня 2023 року Citi співпрацює з ЮНІСЕФ для удосконалення медичної допомоги дітям в Україні. Citi пожертвував 1,1 мільйона доларів на цю програму ЮНІСЕФ. Підтримка забезпечує медичними послугами немовлят і матерів, а також передбачає планову вакцинацію.

    ЮНІСЕФ за підтримки Citi реагує на гуманітарні потреби найбільш вразливих дітей та матерів, які постраждали від війни в Україні. Ця 18-місячна ініціатива передбачає надання медичних послуг та підтримку новонародженим та їхнім матерям, а також забезпечує доступність вакцин по всій Україні, особливо у віддалених місцях.

Александр МакУортер, Голова Правління АТ "Сітібанк", сказав: «Протягом двох років вторгнення в Україну як ніколи важливо посилити надання критичної медичної допомоги цивільному населенню. Діти є надзвичайно вразливою категорією, особливо ті, хто проживає у віддалених або прифронтових районах і, таким чином, має обмежений доступ до медичної допомоги. Для нас честь підтримати своїм внеском зусилля ЮНІСЕФ. Ми впевнені, що це значно покращить життя дітей, які цього потребують».

     «Доступ до якісної медичної допомоги має вирішальне значення для того, щоб діти мали кращий старт у житті та для їхнього благополуччя у довгостроковій перспективі. Незважаючи на виклики, пов'язані з війною, ЮНІСЕФ продовжує приділяти першочергову увагу ранньому розвитку дітей та доступності медичних послуг для сімей з маленькими дітьми. Ми вдячні Citi за спільну підтримку цих цілей», каже Мунір Мамедзаде, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

   З моменту ескалації війни в лютому 2022 року безпосередньо постраждали цивільні особи. Citi спільно з ЮНІСЕФ прагне підтримувати постраждалі громади України. З лютого 2022 року Citi та Citi Foundation пожертвували понад 4,5 мільйона доларів США на підтримку гуманітарних ініціатив, включаючи відновлення шкіл, надання юридичних та психологічних консультацій жінкам, а також допомогу українським біженцям у пошуку безпечних притулків в інших країнах.

Про Citi Україна

   Citi Україна входить до складу Citigroup, одного з чотирьох найбільших банків США за розміром активів. Ми в Україні вже більше 25 років. Наша пропозиція охоплює усі аспекти управління готівкою та ліквідністю, торговельні послуги та фінанси, казначейські послуги, корпоративні фінанси та кредитування, обслуговування цінних паперів та послуги для емітентів. Ми маємо честь допомогти розкрити економічний потенціал країни, обслуговуючи майже 500 клієнтів, у тому числі державний сектор, транснаціональні корпорації, провідні українські компанії та іноземних інвесторів, які бажають інвестувати в український ринок.

Про ЮНІСЕФ в Україні

   Дитячий фонд Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) працює у 190 країнах і територіях для охоплення найуразливіших дітей та молоді, які найбільше потребують допомоги. Ми працюємо, щоб зберегти їхні життя. Захистити їхні права. Уберегти їх від шкоди. Дати їм дитинство, в якому вони будуть захищеними, здоровими та освіченими. Дати їм рівні можливості реалізувати свій потенціал, щоб одного дня вони могли зробити світ кращим. ЮНІСЕФ в Україні зосереджує свої зусилля на п'яти основних результатах для дітей: захист дітей за будь-яких обставин; ранні роки здорового життя і не тільки; освіта для всіх дітей; соціальна інклюзія та державна політика щодо дітей; вода та стале навколишнє середовище.