Ukraine Main page | Ukrainian | English

Citi підтримав ЮНІСЕФ у постачанні лабораторного обладнання для лікарень в Україні

Київ, 2 липня 2020 року: Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) придбав лабораторне обладнання для інфекційних лікарень в Україні за фінансової підтримки фонду Citi Foundation. Допомога у сумі 40 тис. дол. США призначена для реагування на COVID-19 в Україні.

Прилад, який вимірює рівень газу та вміст електролітів в крові, використовується для оцінки критично важливих показників кисневого обміну в організмі людини, а також інших показників газообміну в легенях, органах і тканинах. Це допомагає лікарям діагностувати небезпечні для життя стани у пацієнтів із COVID-19, які страждають ураженням легенів та дихальною недостатністю, а також дозволяє вибрати правильний підхід для лікування та кисневої підтримки.

Разом з приладами постачаються реагенти, яких буде достатньо для проведення лабораторних досліджень протягом півроку та організоване навчання персоналу.

Александер МакУортер, Голова Правління Citi в Україні, зазначив: «Під час пандемії Citi шукала шляхів допомоги тим, хто найбільше її потребує у багатьох країнах. Я радий, що Citi співпрацювала з ЮНІСЕФ і змогла надати допомогу лікарням в Україні та допомогти лікарям у їх роботі ».

«Пандемія нагадала нам, що світ єдиний, і що працюючи разом, ми можемо змінити ситуацію, – підкреслила Лотта Сільвандер, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні, – Саме тому ЮНІСЕФ працює з партнерами для боротьби з COVID та допомагає громадам відновлюватися швидше. ЮНІСЕФ вдячний фонду Citi Foundation за внесок та цільову підтримку, яка рятує життя найуразливіших людей в Україні».

***

Примітки для редакторів

Citi Україна (АТ «Сітібанк») працює в країні більше 20 років, надаючи послуги багатонаціональним компаніям, великим українським корпораціям та окремим державним установам в Україні. Citi пропонує рішення, які задовольняють потреби клієнтів та охоплюють усі аспекти управління ліквідністю та грошовими коштами, торговельні послуги та фінанси, казначейські послуги, корпоративні фінанси та кредитування, послуги з торгівлі цінними паперами та послуги емітента.

У 2019 році АТ «Сітібанк» отримало найвищий кредитний рейтинг ААА за національною шкалою від Кредитного агентства «Експерт-рейтинг» та було визнано лідером ринку управління грошовими коштами та лідером за найкращим загальним рівнем сервісу за результатами оцінки управління грошовими коштами Euromoney 2019.

Про ЮНІСЕФ
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов'язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.

Більш детальну інформацію про ЮНІСЕФ та його роботу з дітьми можна знайти на www.unicef.org. Слідкуйте за діяльністю ЮНІСЕФ у Twitter та Facebook